Spelregels

Spelregels

WAARMEE MOET U  REKENING HOUDEN BIJ DE AANVRAAG?

Zomer
Voor boekingen tijdens de zomervakantie (juli en augustus) aanvaarden we geen dagverblijven of weekendverhuringen omdat we prioriteit willen geven aan jeugdkampen. Indien onze kalender toch vrij zou blijven dan zijn  'last minute' boekingen natuurlijk mogelijk.  Contacteer ons wanneer u twijfelt.

Dagverblijven, Enkele overnachtingen en Weekends
Alle verhuringen gelden voor 24 uur. Dit wil zeggen dat u voor een Dagverblijf evenveel betaalt als voor een enkele overnachting.

Bij dagverhuur geldt niet het plafond van 30 personen.

Late reservaties 

Boekingen gemaakt voor een verblijf dat aanvangt binnen de eerstvolgende 6 weken ook moeten steeds ook TELEFONISCH aangemeld worden. Dit om te verzekeren dat de administratie tijdig kan worden behandeld.

Feesten
Feesten, fuiven, ontgroeningen enz. zijn in geen geval toegelaten. Wie toch boekt voor zo'n activiteiten houdt er rekening mee dat zijn contract van rechtswege als onbestaande beschouwd wordt. De huisverantwoordelijke kan de groep de toegang ontzeggen en er kan geen terugbetaling van de waarborg gevraagd worden.

Aantal personen
Onze maximum capaciteit mag niet, ook omwille van de brandveiligheid,  overschreden worden. De huisverantwoordelijke kan een te grote groep de toegang ontzeggen bij aanvang van de huur en er kan geen terugbetaling van de waarborg gevraagd worden.