Inschrijvingen

●     Inhoud inschrijvingsgeld:

Het inschrijvingsgeld bedraagt €50.

€34  betalen wij aan het nationaal verbond van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

  • Een groot deel daarvan gaat naar de verzekering voor burgelijke aansprakelijkheid/lichamelijke ongevallen die de nationale koepel afsluit bij Ethias. Uw kind is daardoor verzekerd op alle scoutsactiviteiten en op weg van en naar de vergadering.
  • Leden ontvangen 4 keer per jaar het ledentijdschrift Krak?Boem!
  • €10 gaat naar de 4 uurtjes. Hiermee betalen jullie voor een heel jaar een koekje en drankje tijdens de vergaderingen op zondag
  • De overschot gaat naar de groepskas. Daarmee betalen we de algemene kosten van de werking van onze groep, zoals de aankoop van de jaarkentekens, het groepsmateriaal, printkosten.

Voor de mensen met een kansenpas is het nog altijd mogelijk om met verminderd lidgeld in te schrijven aan prijs van €20 inclusief 4 uurtjes voor het hele jaar. Gelieve deze te vermelden bij het overschrijven en het bewijs te mailen naar groepies@gmail.com.

Het volwaardig inschrijvingsgeld (€50) of verminderd lidgeld (€20) wordt door jullie overgeschreven op het rekeningnummer BE44 0636 5260 7345 met vermelding: NAAM + TAK

●     Huidig lid (inschreven in het scoutsjaar 2019-2020):

Als uw kind al ingeschreven was in het vorig scoutsjaar en graag dit jaar terug wil gaan, is het voldoende om het (volwaardig of verminderd) inschrijvingsgeld over te schrijven op het rekeningnummer BE44 0636 5260 7345 met vermelding: NAAM + TAK.

●     Nieuw lid:

Ben je nieuw en wil je onze scouts proberen? Dan ben je welkom op zondag 20 september en zondag 6 oktober tijdens onze vriendjesdagen! Voor kapoenen, welpen en kabouters gaan de vergaderingen door van 12u tot 15u, voor de jonggidsen, jongverkenners en givers gaan de vergaderingen door van 15u30 tot 18u30. Als je je kind wil inschrijven, volg dan het onderstaande stappenplan.

Stappenplan voor het inschrijven:

Stap 1: Eerst vult u het inschrijvingsformulier in. Dit kan u doen door op onderstaande link te klikken.

https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/formulier.html#/lidworden?groep=O3107G

Je zal een mail krijgen dat je aanvraag is ingediend. Hierna moet de groepsleiding de aanvraag goedkeuren. Vanaf dat je een mail hebt gekregen met de goedkeuring betaal je
(€50) of verminderd lidgeld (€20) op het rekeningnummer BE44 0636 5260 7345 met vermelding: NAAM + TAK.

Stap 2: Vanaf je een lidkaart hebt ontvangen kan u een account aanmaken op Scouts en Gidsen Vlaanderen. Dit kan u doen door op onderstaande link te klikken.

https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/gebruiker-aanmaken

Stap 3: invullen van de individuele steekkaart en persoonlijke gegevens van ouders. Dit doe je op de site van Scouts en Gidsen Vlaanderen nadat u bent ingelogd.